Som un servei d' assessorament, gestió laboral, fiscal i comptable modern, actualitzat i proper.

Oferim els nostres 25 anys d' experiència al servei de la petita i mitjana empresa.

El nostre objectiu és que dediquis el temps al teu negoci per fer-lo créixer i avançar o al que més t' agradi i ens deixis a nosaltres la paperassa i les gestions feixugues.

I si ets treballador/a d’una empresa o extreballador/a t' informem de quins son els teu drets i si aquests no s’han respectat els podem negociar o reclamar.

Nosaltres

Des de sempre, ens defineix el compromís, l' agilitat i la ressolució.

La nostra feina ens agrada i molt. Som perseverants i puntuals.

El sevei online és plenament compatible amb una relació propera i fluida. Si cal i si ho necessites, ens desplacem per a trobar-nos i parlar-ne.

D' aquí a uns anys, ens veiem treballant plegats i oferint-te cada cop més serveis ampliant la nostra xarxa externa de col-laboradors professionals per donar més respostes a la teva empresa o a les teves preguntes com a treballador/a.

Seguim en creixement i expansió en: formació, col-laboracions, territori i sectors professionals.

Oferim serveis laborals, fiscals i comptables a mitjanes i petites empreses, així com als treballadors/es que tinguin dubtes, reclamacions i gestions laborals que tramitar.

El nostre interès per la teva empresa o dificultats ens aboca a la dedicació i resolució eficaç, en una disponibilitat, atenció i comunicació ben propera.

MISSIÓ

VISIÓ

VALORS